Wat is een houtbouw-constructie? Je zou een mooi huis kunnen hebben met een prachtig ontwerp, maar als de basis wankel is, zal het niet vele jaren overleven. De bouwcodes moeten ten koste van alle kosten worden gevolgd en als ze dat niet zijn, kunt u aansprakelijk zijn voor een rechtszaak. Dit is de reden waarom u op zoek bent naar een thuis te kopen, moet u ervoor zorgen dat u de fundering controleert.

Wat is een houtbouw-constructie?

Veel huizen zijn gebouwd op wat bekend staat als een hellende site. Dit betekent dat er een steile hoek is waar het huis zal worden gebouwd. De hoek is ofwel een lichte of een zeer steile. Dit zal van invloed zijn op hoe goed het huis zal houden tegen natuurlijke krachten zoals wind, regen en sneeuw. Het huis dat op een steile site is gebouwd, is zeer waarschijnlijk aan verschillende problemen, en deze omvatten:

Wat is een huis zonder een fundament? Een huis is niets zonder fundament. Als de grond onder uw stichting enige beweging heeft, zal het uw huis vestigen. Zelfs slechts een kleine beweging kan betekenen dat uw huis verschuift, wat op de lange termijn rampzalig kan blijken te zijn.

Wat is een huis zonder een fundament? Je huis is alleen zo goed als de steun van de grond waarop het staat. U moet ervoor zorgen dat uw grondslagen voldoende steun hebben om het gewicht van het huis stevig op de grond te houden.

Houtbouw Gent werkt met enkele aanbevolen partners

3bouw.

Bent u ook op zoek naar een energiebesparende Houtskeletbouw  BEN-woning die wordt gekenmerkt door duurzaamheid, energiebesparende technieken, een zeer laag E-peil én haar milieuvriendelijkheid? Een huis dat comfort biedt, maar ook zeer snel kan worden gebouwd en opgeleverd? Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw.

Kantoor

Zone Reme 1
2260 Westerlo
info@3bouw.be
Tel: 014 70 47 47